Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Προσωπικές απόψεις

Έχετε πρόβλημα εξόδων και όχι εσόδων. Η πολυνομία, η ασυδοσία, η ατιμωρησία ως κράτος Διαχείρισης – ρουφιάνων – απασχόλησης – απάτης. Χωρίς παραγωγή – κτηνοτροφία – υγιές εμπόριο.
Σε χαρτοπαίχτες – ανέργους – άσχετους – προκατειλημμένους όσα χρήματα κι αν τους δώσεις πάλι άφραγκοι θα είναι.
Ανήκετε στην θεότητα του Εγώ – Χρήμα.
Κατάργηση του πολιτικού Ασύλου – υπαλλήλων – Υπουργών – Πρωθυπουργών.
Αυτεπάγγελτη δίωξη των Δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτεπάγγελτη κατά των Δικηγόρων για αποκρύψεις στοιχείων για να μη διαιωνίζονται οι υποθέσεις με ταυτόχρονη και χρηματική αποζημίωση.
Στους προηγούμενους αιώνες την πρώτη νύχτα του γάμου στέλνανε τη νύφη στον τοπικό άρχοντα υποχρεωτικά. Σήμερα για να πάρεις διαζύγιο πρέπει ο άντρας επί 10 χρόνια (μέρα – νύχτα) να πηγαίνει στους άρχοντες και να τους πληρώνει. Πρέπει να προστατεύεται – επιδοτείται η πορνεία, ενώ οι άντρες – Έλληνες με Αρχ(ή) Δία(ς) πρέπει να αφανίζονται εκτός αν είσαι Άρχοντας – Εβραίος του συστήματος.
Στη Δικαιοσύνη είτε μηνυτής, είτε κατηγορούμενος είσαι στην ίδια μοίρα. Η Δικαιοσύνη είναι εμπόριο απάτης εις βάρος αθώων που θέλουν να την τηρήσουν και χαράς Ευαγγέλια σε όσους παρανομούν. Για να αποδείξεις στην Δικαιοσύνη ότι η Ακρόπολη είναι στην Αθήνα, είτε ένας υπάλληλος είναι κομπλεξικός (90 %) – χρειάζεται 18 χρόνια (Μεταθανάτια) και να πληρώνεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να το αποδείξεις στα καλύτερα δημιουργικά χρόνια της ζωής σου.
Συγκεκριμένα  πριν τρία χρόνια το τμήμα Συγκοινωνιών Ναυπάκτου αρνήθηκε αντίγραφο άδειας αυτοκινήτου μου για απόσυρση. Με υποχρέωσε προγενέστερα στην αγορά Άδειας Δημοσίας Φορτηγού Οδικής Βοήθειας ενώ επί δέκα οκτώ χρόνια δεν είχα πρόβλημα και μόνο σε εμένα αρνήθηκε. Αυτοί εργάζονται. Πληρώνονται εγώ υποφέρω με τις Τράπεζες. Η Δικαιοσύνη ακόμη οκτώ χρόνια τώρα κάνει επί Αμοιβής Υπνοθεραπεία.
Ζήτησε η γυναίκα μου πριν δέκα χρόνια επιδότηση από τον Ο.Α.Ε.Δ. Ναυπάκτου  ως νέα επιχείρηση την υπέκλεψαν και ως τώρα επί αμοιβής η Δικαιοσύνη κάνει Υπνοθεραπεία.
Με εργατικό ατύχημα τροχαίο με τέσσερα χρόνια κατάκοιτος και αναπηρία συνεχή το ΙΚΑ χρειάστηκε ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ χρόνια δικαστικά 130 Δικαστήρια ΕΚΑΤΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ για να το δεχτεί. ΤΩΡΑ για την αμοιβή σύνολο έξοδα επί αμοιβής η Δικαιοσύνη κάνει Υπνοθεραπεία.
Το ίδιο δεν δέχτηκε το ατύχημα και το Τ.Ε.Β.Ε. Ζητά και εισφορές επιπλέον επί αμοιβής η Δικαιοσύνη έως σήμερα κάνει υπνοθεραπεία.
Αλβανοί μετανάστες εκμεταλλεύονται ηλικιωμένους με ΔΗΘΕΝ πώληση των περιουσιών σε αυτούς. Θεία της πεθεράς μου την έκλεψαν, απείλησαν και η Δικαιοσύνη επί αμοιβής κάνει Υπνοθεραπεία. Μόλις οι Αλβανοί έκαναν μήνυση εναντίον μου για συκοφαντία σε οκτώ μήνες προσδιορίστηκε. Πρέπει οι απατεώνες και οι κλέφτες να στηρίζονται.
Πρέπει σε τρεις μήνες να υπάρχει προδικαστική απόφαση Διοικητικά – Ποινικά – Αποζημιώσεις, ΑΜΕΣΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με συνεχή υποστήριξη ή προσφυγών έως τελεσιδικίας μέσω της Αστυνομίας – Κ.Ε.Π. άμεσα – ταυτόχρονα.
Να τηρηθεί η κατάσχεση περιουσιών – εκτόπιση με «κατάργηση» των φυλακών ως τιμωρία. Ο Ιούδας δεν δικάστηκε, μόνος του δεν άντεξε και αυτοκτόνησε πρώτος και πριν το θάνατο του Χριστού. Εσείς δεν έχετε τη δύναμη ούτε καν να παραιτηθείτε, διότι αρχοντοπερνάτε.
Επειδή επί 30 – 50 χρόνια τα χωράφια μας είναι ακαλλιέργητα πρέπει να καταργηθούν οι Άδειες εκχέρσωσης και όχι θεωρούμενο και το χορτάρι – θάμνοι δασική έκταση επειδή δεν τιμωρούνται.
Πρέπει το Δασαρχείο εφόσον υπάρχει ή υπήρχε ιδιοκτησία να προχωρήσει στην – κατάργηση ελέγχου – δια κοπή δέντρων – θάμνων, εκτός για εμπορική χρήση.
Για Άδεια μαντριού ποιμνιοστασίου χρειάζεται με τις καλύτερες συνθήκες τρία χρόνια μόνο για εγκρίσεις γραφειοκρατών και πέντε χρόνια δουλειάς ως αμοιβή των συμβολαίων τοπογραφικών κ.λ.π.
Καμπάνια για καλλιέργεια με απαγόρευση των μεταλλαγμένων, με γνήσιους μόνο σπόρους της Θεάς Δήμητρας – κτηνοτροφία με εύκολη διαδικασία – ακόμη και πώληση – παραχώρηση εκτάσεων σε πραγματικούς γαιοκτήμονες. Μόνο όσους παράγουν – προσφέρουν, αυτοί και τα παιδιά τους, εφόσον και αυτοί συνεχίζουν την παραγωγή.
Να επιτρέπεται η οικοδόμηση, ιδιαίτερα στην ύπαιθρο και εκτός σχεδίου χωρίς τον όρο σε αριθμό στρεμμάτων ιδιοκτησίας ελεύθερα,
Στα καταπατημένα οικόπεδα – κλουβιά των πόλεων επιτρέπεται «νόμιμα».
Τα αγροτεμάχια στην επαρχία ιδιοκτησίας των παππούδων μας για τίτλο ιδιοκτησίας αν είναι δασική έκταση ή όχι, για να δικαιολογήσουν το μεροκάματό τους μας στέλνουν στα Δικαστήρια.
Τις πεδιάδες τις κάναμε πόλεις – οικόπεδα και τα χωράφια χορταριάσανε λόγω που είναι και ασύμφορα να τα καλλιεργήσουμε.
Ο Χριστόφορος Κολόμβος με μία γίδα γύρισε δύο φορές το γύρο της γης, δηλαδή η μάνα Γη γεωργία – κτηνοτροφία θα μας σώσει.
Ο αδελφός μου Παναγιώτης έχει δέκα χρόνια ταλαιπωρηθεί δικαστικά ως συνταξιούχος Αστυνομικός, τόλμησε και όχι μόνο αυτός χωρίς άδεια των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ – ΓΡΑΦΙΑΤΩΝ να ασχοληθεί με τη γεωργία – κτηνοτροφία ενώ
για την Αττική που έχει οικονομική αξία και το 90 % που είναι καταπατημένα βαπτίζονται ιδιωτικά.
Για τουρισμό στα αυθαίρετα κτίσματα των νήσων – χωριών πηγαίνουμε και όχι στις νόμιμες περιοχές των πόλεων Κηφισιά – Εκάλη.
Στα νιόγαμπρα τις παλαιότερες εποχές μαζευόταν όλο το χωριό προσωπική εργασία για την κατασκευή του σπιτιού τους. Οι συμπέθεροι – γονείς τους βάζανε μόνο το φαγητό και το κρασί.
Τα ανθρώπινα κτήνη της πράσινης ανάπτυξης για να μη χαθεί το είδος τους γέμισαν την ύπαιθρο με λύκους – αλεπούδες – φίδια. Ένας μόνο λύκος για να ζήσει πρέπει να σκοτώσει στο χρόνο 80 έως 100 ζώα τουλάχιστον, για να μας εξαναγκάσουν να μένουμε οικότροφοι – ελεγχόμενοι στα κλουβιά των πόλεων.
Κλεμμένο χρήμα καταπατημένα οικόπεδα χρόνια.
Υγιές εμπόριο με Φ.Π.Α. 5% και όχι 23% γιατί είναι επαναλαμβανόμενο στο ίδιο προϊόν καταλήγει (600%).
Τουρκοκρατία μόνο μία φορά 10%  και μόνο στα ζώα – καλλιέργεια πρωτογενή παραγωγή.
Στη Χούντα Παπαδόπουλου 3 % Ευτυχώς εσείς Δημοκρατική Εκλεγμένη Χούντα. Ήρωες εκλεγμένοι των Σκλάβων της Δύσης μας απαλλάξατε.
Όσο περισσότερους φόρους πληρώνουμε, τόσο περισσότερο μεγαλώνει – συντηρείται – θεριεύει η απάτη.
Όπως τα καύσιμα – Δ.Ε.Η. – τσιγάρα – κατασκευής σπιτιών 300% – διατήρησης σπιτιών 30% - φόροι οι μοναδικοί εκλεγμένοι δυνάστες στα 60.000 χρόνια από την πλημμύρα του Νώε μέχρι σήμερα.
Στις φορολογικές δηλώσεις να αναφέρεται – αποστέλλεται απόδειξη του εκάστοτε Φ.Π.Α. Η εκάστοτε φορολόγηση αγορών – πωλήσεων και όχι διπλά βιβλία Εφορία και λογιστές. Για καφέ δίνουν απόδειξη, η Εφορία δεν δίνει; Να περιλαμβάνονται όλες ανεξαιρέτως ως έκπτωση ως αποδείξεις όπως Ο.Τ.Ε. – Δ.Ε.Η. – Νερό – Καύσιμα – Φροντιστήρια – Συντήρηση σπιτιών – Αγορά – Πώληση – Επιπλώσεις – Διαβίωση Φοιτητών – Νοίκι – πραγματική φορολόγηση και όχι Σούπερ Μάρκετ – Κουρεία – Ρούχα – Καφέδες χαρτούρα άσκοπη
Κατάργηση της παπαγαλίας – αμάθειας των παιδιών για περιορισμό των φροντιστηρίων. Με διαφορετικό καθηγητή να ελέγχεται ο μαθητής στα Πανεπιστήμια στους μετεξεταστέους για κατάργηση των Γκέτο καθηγητών – Πανεπιστημίων από Οργανώσεις – Κόμματα – Πορνεία. Με αφήγηση – Βιβλία της πραγματικής ιστορίας μας και σε αρχαίο κείμενο όλων των παλαιών ιστορικών, αρχαίων συγγραμμάτων – μυθολογία, όχι παπαγαλία και αποστήθιση. Όπως Ησίοδος – Πυθαγόρας – Δωδεκάθεοι – Ηρόδοτος – Χριστός – Τσιφόρος κ.λ.π.
Οι νέοι στα 18 μέχρι τα 25 τους χρόνια με την αρχή της σωματικής ολοκλήρωσης του έρωτα, της ζωής και της δημιουργίας τα εξαναγκάζουμε έως τα 30 έτη να σπουδάζουν στην πορνεία αλητεία πνευματική σωματική εξαθλίωση.
Τα Πανεπιστήμια να ΚΛΕΙΣΟΥΝ και να ενσωματωθούν τα βιβλία αποκατάστασης ειδικότητος και αρχαίοι συγγραφείς – μυθολογία στα Γυμνάσια – Λύκεια.
Πρακτική εργασία στη νεολαία μας από 16 χρονών, τα καλοκαίρια, έστω και παρεμφερή εργασία.
Τέλος εκπαιδεύσεως. Στα 19 – 20 να αρχίσουν να εργάζονται στην εργασία που επιθυμούν και σπουδάσανε στο Γυμνάσιο – Λύκειο, ακόμη και για γιατρός που θα ολοκληρώνεται στην πρακτική – πραγματική εργασία ολοκλήρωση γνώσεων δουλεύοντας σε Νοσοκομείο. Εκεί θα αποδείξει την αξία του και εφόσον συνεχίζει αυτό το επάγγελμα. Και να μην εξαναγκάζονται οι γονείς τους οικονομικά να τα στηρίζουν έως τα 30 σε άχρηστες σπουδές. Να μην ξεζουμίζεται το ελληνικό κράτος οικονομικά σε Πανεπιστήμια της παπαγαλίας και της συντήρησης.
Ηθικά, οικονομικά, ερωτικά, επαγγελματικά, να είναι βιώσιμη η νεολαία μας στα 19 της χρόνια. Εξαιτίας της εκπαιδευτικής, επαγγελματικής, πολιτικής, οικονομικής, εργασιακής κατάρρευσης τα παιδιά μας ντρέπονται – φοβούνται να ερωτευθούν, να κοιτάξει το ένα στο άλλο στα μάτια, διότι αισθάνονται μειονεκτικά και δεν έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ούτε ένα καφέ το ένα παιδί στο άλλο.
Δηλαδή η απαγόρευση του πραγματικού έρωτα – οικογένειας υποχρεωτική πορνεία, ανεργία, καταστροφή της νεολαίας μας, δηλαδή ελεγχόμενος λαός – δούλοι.
Εμείς φταίμε για την καταστροφή της κοινωνίας και ιδιαίτερα των παιδιών μας που και λόγω ατολμίας αδυνατούν να ζήσουν στην παράλογη ζούγκλα των πατεράδων τους.
Ασφάλιση σε όλους και σύνταξη την κατώτερη σε όλους.
Την ενοποίηση όλων των Κρατικών Ι.Κ.Α., Τ.Ε.Β.Ε., Ο.Γ.Α, με απαλλαγή εισφορών σε επιχειρήσεις χαμηλού τζίρου και όσους δεν επιθυμούν.
Την ενοποίηση των ΙΑΤΡΩΝ ΙΑΤΡΙΩΝ στα Κ. ΥΓΕΙΑΣ όλων των ταμείων.
Με τελωνειακό έλεγχο – υπερφορολόγηση των περιττών εισαγωγών εφόσον μπορούμε να παράγουμε εμείς. Κλείνοντας τις «τηλεφωνικές» εταιρείες εισαγωγών με τζίρο εκατομμυρίων που θησαυρίζουν με πέντε τηλεφωνικές συνδέσεις ανά προϊόν και μάλιστα αφορολόγητα. Ενώ τα δικά μας ασύμφορα για παραγωγή – πώληση από την πολλαπλάσια φορολόγηση.
Ασύμφορο να καλλιεργείς – παράγεις, λόγω οικονομικής, πολιτικής κατάρρευσης των ψευτο-ηγετών, διότι σκοπός είναι το χρήμα – χαρτί για τις Τράπεζες και όχι για την διατροφή μας, για ζωή, δημιουργία, επιβίωσή μας.
Υπερβολικό κόστος, αν είναι δυνατόν, στο επαγγελματικό πετρέλαιο κίνησης μηχανημάτων φορολόγηση 300% συν την υπερβολική φορολόγηση στα μηχανήματα, λιπάσματα, για να μην καλλιεργούμε.
Την απελευθέρωση και εύκολη «εισαγωγή» Ελλήνων μεταναστών μας. Κατάργηση των φορολογικών δεσμεύσεων για τα αυτοκίνητά τους, για απόκτηση ελληνικών πινακίδων είτε και πώλησή του από των ίδιων, διότι είναι ιδιωτική περιουσία τους και όχι και εκεί κλεπτομανία – φορολόγηση.
Δικαίωμα εκτέλεσης κακοποιών και από ιδιώτες επιτόπου όπως παραβίαση οικογενειακού Ασύλου – ιδιοκτησίας – Βιασμού Ανηλίκου από Ενήλικο – Εμπόριο Ναρκωτικών – Αρχαιοκαπηλίας – Μεγάλων ληστειών κ.λ.π.
Με παραχώρηση – πώληση – οπλοφορία – οπλοχρησία – δίκυκλα – μηχανάκια – αυτοκίνητα – τζιπ σε εκλεγμένους οικειοθελώς πολίτες άμισθα όπως είχε κάνει και ο Μέγας Αλέξανδρος.
Για καλύτερη αμυντική άμυνα της χώρας δεν υπάρχει καλύτερη από δίκυκλα μηχανάκια – μοτοκρός εφοδιασμένα με ρουκέτες.
Η χώρα μας είναι τόπος διελεύσεως και δημοκρατίας των μεταναστών, οι οποίο όμως το ελληνικό παρακράτος του κρατάει με το ζόρι στη χώρα μας και μάλιστα αυτοί που είναι άνεργοι και δημιουργούν προβλήματα στο λαό για να εξυπηρετεί τις βάναυσες και άσχετες κυβερνήσεις μας.
Με έρανο μία χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί.
Ξεχάσατε ήδη ότι ιδιαίτερα το 1932 – 34 από τους φίλους μας Περιφερειακούς – Κρατικούς Φορείς και Άγγλους έγινε ανασκαφή και κλοπή του Ναού του Ποσειδώνα – Βελβίνας Ναυπάκτου, επί δύο μήνες κουβαλάγανε τα αρχαία. Γι’ αυτό το λόγο και ο Χίτλερ μέχρι και πόλεμο έκανε κατά της Ελλάδος για να σταματήσει τη λεηλασία των Άγγλων και των συνεταίρων τους, άλλο που έχασε τον έλεγχο στην πορεία. Αποτελείωσαν τον σκοπό τους, άγνωστοι, το 1964 Νοέμβριο μήνα με ελικόπτερα μέχρι και τις πέτρες κλέψανε.
Για τον ίδιο λόγο έγινε και το πραξικόπημα του 1967 για τα δικά μας παιδιά της αρπαγής – βαρβαρότητας, το οποίον όμως το ματαίωσε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος επί Χούντας ως τελευταίος Έλλην Κυβερνήτης επειδή δεν έκλεψε τον βάλατε φυλακή. Όσοι κλέβουν σήμερα τους περνάμε Επιτροπές ή απλά τους στέλνουμε στο εμπόριο απάτης ξεπλύματος δικαιοσύνης.
Όσοι αντιστάθηκαν στην Χούντα, καπελώθηκαν – καρφώθηκαν από τα εισαγόμενα πιόνια – ανθέλληνες της Δύσης.
Όσοι συντηρητικοί πατριώτες – Έλληνες συνεργαστήκαν με τους Άγγλους, μετέπειτα Αμερικάνους – Εβραίους κοιτούσαν και λεηλατούσανε τις οικογένειες, τις περιουσίες της άλλης παράταξης, κυβερνούν την Ελλάδα έως σήμερα.
Για τον έρανο της Ελλάδος στην κατοχή η Αγγλία για να μας δώσει ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ γιατί δεν μιλά κανείς;
Είτε στις συνεχείς πολιτικές δολοφονίες παρεμβάσεις επί 200 χρόνια.
Τώρα στο αρχαίο κάστρο της Μολυκρείας Άγιος Γεώργιος Αντιρρίου καταργούμε την ιδιοκτησία λόγω χρόνιας εγκατάλειψης για καλλιέργεια επιτρέπουμε όμως την καταστροφή των αρχαίων από την εποχή της μεγάλης ΑΚΜΗΣ και πλημμύρας για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών.
Η μεγαλύτερη αρχαιοκαπηλία – λεηλασία – απόκρυψη της ιστορίας μας γίνεται από το ίδιο το Εβραϊκό κράτος – Ιουδαϊκό παρακράτος μας.
Στις οδικές βοήθειες τα αυτοκίνητα που έχουν εργάτη – ψαλίδι για την έλξη – φόρτωση διευκρινιστική αναφορά ότι είναι γερανοφόρα και επιτρέπεται και στα Δημοσίας φορτηγά η παροχή – αλλαγή ελαστικού καθ’ οδόν. Στην απελευθέρωση εργασίας οχήματος πανελλαδικής εμβέλειας είτε είναι ιδιωτικής είτε Δημοσίας χρήσεως. Την κατάργηση σε ιδιωτικές επιχειρήσεις του όρου υποχρεωτικά να ανήκουν σε εταιρείες και απασχόληση συγκεκριμένων Αριθμών αυτοκινήτων – οδηγών με Διαφοροποίηση του Νόμου διότι δεν είναι ασφαλιστικές εταιρείες. Χωρίς υποχρέωση για αγορά οχήματος Δημοσίας Χρήσης και ελεύθερη αγορά – χρήση αριθμό οχημάτων ανά επιχείρηση οδικής βοήθειας.
Την απελευθέρωση άμεσα των κλειστών επαγγελμάτων και τις οδικές βοήθειες και όχι στην υποχρέωση πανελλαδικών μόνο εταιρειών τύπου  Ντόρας – Ντορής Κουμπάρικες Εταιρείες με ελεγχόμενη αγορά και κλείσιμο όλων των μικρών ιδιωτικών οικογενειακών επιχειρήσεων, δηλαδή επιχειρήσεις μονοπωλίων, επιχειρήσεων και κλάδων.
Για την αποφυγή του κυκλοφοριακού, την απαγόρευση πάνω από δύο ώρες πάρκινγκ σε δημόσιο χώρο – δρόμο. Οι νόμιμοι υποχρεώνουν να παρκάρει ο άλλος παράνομος για ολίγων λεπτών εξυπηρέτησή του με κατάργηση των προστίμων παρκαρίσματος.
Την απελευθέρωση νέων ανανεώσιμων πηγών ενέργειαςχρήσης στις αυτούσιες είτε σε τροποποίηση στις υπάρχουσες όπως π.χ. www.adamsservice.gr φυγοκεντρική – υδραυλική – μαγνητική – υδρογόνου (νερού) υγραέριο κ.λ.π., δηλαδή ελεγχόμενη ενέργεια μόνο από κουμπάρους και όχι δωρεάν πράσινη ενέργεια.
Με την καύση πετρελαίου – εξόρυξη πίσσας δημιουργούμε σπήλαια εντός της γης, δηλαδή καθίζησησεισμοί, αφαιρούμε τη μόνωση ως μονωτικό υλικό την πίσσα από την μηχανή της περιστροφής της Γης, δημιουργώντας απομαγνητισμό, επιταχύνοντας την αλλαγή πολικότητας – περιστροφής της Γης.
Η ασχετοσύνη σας, η σκοπιμότητά σας – η εγκληματικότητά σας, ο φαρισαϊσμός, η ειδωλολατρία σας δεν πρέπει κάποτε να σταματήσει; Ενώ εσείς τρώτε με χρυσά κουτάλια και έχετε πάπλωμα με χαρτονομίσματα δεν μας ενδιαφέρει.
Ζητούμε – απαιτούμε το δικαίωμα επιβίωσης – δικαιοσύνης – ιδιοκτησίας γνωρίζοντας όπως είπε Ο Χριστός όταν τον πίεσαν οι «φιλόσοφοι» φαρισαίοι για τη μεταθανάτια ζωή: Στην άλλη ζωή δεν Γαμίται ούτον Γαμεύεστε. Θα υπάρχουν μόνο όσοι έχουν πνεύμα και νου το οποίο έχουν μόνο οι Έλληνες. Εσείς δεν θα υπάρχετε Ξεχνώντας ότι είμαστε όλοι κατ’ εικόνα και ομοίωση Θεού με δικαίωμα επιλογής καλού ή κακού λόγων – έργων – αιώνιας ζωής πνεύματος – νου που και αυτόν τον Χριστιανισμό του Αρχιερατείου της Αιγύπτου τότε επί χρήμασι το κάνανε σε κουστουμάκι τους οι φαρισαίοι – Εβραίοι – Ρωμαίοι. Ξεχάσαμε την ιστορία του Μίδα και του Κροίσου.
Το ψευτορωμέικο σιδηρούν γένος θα καταστραφεί από πείνα και δίψα λόγο που θα γίνουμε τεμπέληδες μετατρέποντας την κτηνοτροφία – καλλιέργειες της μάνας Γης και της Θεάς Δήμητρας σε υβρίδια – μεταλλαγμένα – δηλητήρια για διατροφή μας.
Φτάσαμε στην κατάργηση της μοναρχίας – Βασιλείας – ομαδοποίησης των κομμάτων – κουμπάρων ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – Κ.Κ.Ε κ.λ.π. στο ενιαίο εκλογικό ψηφοδέλτιο με ελευθερία επιλογής υποψηφίου; Διότι επί 35 χρόνια υπάρχουν άξιοι 300 φιλόσοφοι – εκλεγμένοι Δεν μπορέσατε να ανεβάσετε το επίπεδο της χώρας 35 χρόνια, θα μπορέσετε στα 36 χρόνια; Εμείς – εσείς ως Νεοέλληνες με την αμάθεια και την νόμιμη βαρβαρότητα – δουλεία – δούλοι αφανίσατε και αφανίζετε την φυλή των Ελλήνων ως φυλή – πνεύμα – Νου.
Μήπως δώδεκα Υπουργεία και δυο Πρωθυπουργούς εάν κυβερνούσαν την Ελλάδα και με κλείσιμο της σημερινής Βουλής ήτο καλύτερα; Κάθε Υπηρεσία δεν έχει το Διευθυντή της;
Το παρακράτος της αμάθειας, της σκλαβιάς, με απαίτηση μάλιστα και ανεύρεση Μεσσίων – Μεσσία για να σώσουν τη χώρα – σκουπιδότοπο που αυτοί δημιουργήσανε ξεχνώντας ότι θα είσαι ή δούλος ή αφέντης και πως θα υπάρχει κάθαρση από τον Μεσσία εφόσον πάλι Κυβέρνηση θα είναι δούλος.
Η Χούντα Παπαδόπουλου, ο Κολοκοτρώνης και τόσοι άλλοι Μεσσίες ή τους σκοτώσατε ή τους βάλατε φυλακή μόλις ξεβρώμισε τη χώρα.
Όσοι ταλαιπωρηθήκανε και αντισταθήκανε στους Ιταλούς και στους Γερμανούς τους σκοτώσανε στα Δεκεμβριανά της Αθήνας το 1945 και όσοι μείνανε τους στείλανε για παραθέριση – βασανισμοί στη Μακρόνησο και στο Τομπρούκ. Ο πατέρας μου Βασίλειος Αδαμόπουλος τον στείλανε στο Τουμπρούκ 17 χρονών, που ήταν στο Ε.Α.Μ.
Στην Κατοχή διώξαμε τους Γερμανούς που και επί Μεταξά είχανε πάρει και δάνειο συν το δάνειο επί Κατοχής και συν τα εγκλήματα που κάνανε διαλύοντας οικογένειες σήμερα μας κοροϊδεύουν.
Διώξαμε τους Τούρκους, Γερμανούς, Ιταλούς και μας φέρατε τους Άγγλους, τους Αμερικάνους, τους Εβραίους. Έλληνας δεν υπάρχει να κυβερνήσει την Ελλάδα;
Δηλαδή με κλεπτομανία και κηδεμονία, τη δικιά τους, με την καθοδήγηση του Μεσσία να σώσουν τη χώρα. Δε γίνεται.
Σταματήστε να επιδοτείτε και να νομοθετείτε κουμπάρικα. Ο λαός γνωρίζει από μόνος του τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Γιατί επιδοτείται η ελιά και όχι το λάδι με σκοπό τον αφανισμό μας;
Οι υπηρεσίες Δημόσιοι Υπάλληλοι είναι μόνο για να δημιουργούν προβλήματα στους Έλληνες και να κλείνουν επιχειρήσεις και ιδιαίτερα όταν θέλουν να πρωτοανοίξουν επιχειρήσεις, να δημιουργήσουν και να ζήσουν – στηρίξουν την αγορά – κοινωνία.
Χωρίς όμως την υπογραφή – συγκατάθεση ρουφιάνων παρακρατών δεν έχεις δικαίωμα όπως
Να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου για ολίγα λεπτά. Να κόψεις κλαριά δέντρων – θάμνων να ταΐσεις τα ζώα σου. Να καλλιεργήσεις το χωράφι που ήδη το έχεις εγκαταλείψει από χρόνια. Να είσαι χαμάλης – αλογοσύρτης, δηλαδή επιχείρηση οδικής βοήθειας ατομική είτε ιδιωτικό ταξί.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ χρειάζεται Άδεια των ΨΕΥΤΑΓΑΔΩΝ.
Να προσφύγεις σε Δικαστήριο – διαμαρτυρηθείς κατά οτιδήποτε και ιδιαίτερα Δημόσιας Υπηρεσίας επί 20 χρόνια τα καλύτερα δημιουργικά χρόνια  της ζωής σου και να τους πληρώνεις δεν τιμωρούνται.
 Η Ελληνική Βουλή και τα κόμματα έχουν καταντήσει να εξυπηρετούν συμμορίες για κάθε επιχείρηση  κλάδο καταδυναστεύοντας το λαό τιμωρώντας όσους έχουν δίκιο – Ελληνικό λαό.
Οι Εβραίοι και οι Ιουδαίοι – Βασιλείς – Μονάρχες – βάρβαροι μόνο παίρνουν και λεηλατούν και ποτέ δεν δημιουργούν.
Προωθούνται πάντα οι άσχετοι – ελίσσονται και ανεβαίνουν οι βρώμικοι στην ηγεσία, αλλά και αυτοί είναι ελεγχόμενοι Πνευματικά – Διοικητικά.
Αφήστε μας τουλάχιστον να εργαζόμαστε και σταματήστε να μας κλέβετε νόμιμα.
Από 15 έως 25 χρόνων υπάρχει ο έρωτας της ζωής, της γνώσης, της δημιουργίας.
Στα 45 μέχρι τα 55 έχουμε την καλύτερη γνώση – δύναμη.
Στα 65 να απαγορεύεται το εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Με ενιαίο ψηφοδέλτιο να γίνονται οι εκλογές.
Ο δε Νομάρχης – Περιφερειάρχης – Πρωθυπουργός – Πρόεδρος της Δημοκρατίας να βγαίνουν μετά από τα ίδια Συμβούλια των εκλεγμένων.
Οι Βουλευτές να διώχνουν τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο Δημοκρατίας και όχι το αντίθετο να καταλήγουνε Μονάρχηδες.
Οι ανώμαλοι σωματικά, πνευματικά πριν λίγα χρόνια που υπήρχε ελληνισμός απαγορευόταν σωστά να υπηρετούν στον στρατό. Σήμερα όμως είναι οι μόνοι και οι κατάλληλοι να κυβερνούν και να διαχειρίζονται τη ζωή, την ιστορία, το μέλλον των Ελλήνων, Βουλή, TV κ.λ.π.
Μεσσίας να σώσει τη χώρα με Κυβέρνηση και καθοδήγηση των Εβραίων – δούλων δε γίνεται, άρα είναι Ψευτομεσσίας.
Έλληνες καταργηθήκανε, καταστραφήκανε από εσάς και αυτοί που μείνανε θα βρεθούνε αν εσείς φύγετε.
Σκοπός μου είναι το δικαίωμα της επιβίωσης ως Ελληνικής οντότητας και όχι ως προβολής της θεότητας του Εγώ.
Ζητώ το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.
Ζητώ το δικαίωμα επιβίωσής μου ως άνθρωπος, ως Έλληνας το οποίον μας το στερείτε εσείς με την πλεονεξία σας και την ασχετοσύνη σας ζώντας εσείς μόνο στη νόμιμη συνταγματική απάτη της εξουσίας.

Έχει κατατεθεί μέρος αυτού στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ με αρ. πρωτ. 3850-25-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου