Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Μυθικές αναφορές συγκρίσεις


Αμήν – Άμμων – Δίας είπε:
Αναφορά του Χριστού σε κάθε αρχή του λόγου του.
Πατήρ – Υιός –Άγιο Πνεύμα. ΣΩΜΑ – ΨΥΧΗ – ΠΝΕΥΜΑ .
ΓΗΙΝΟ ΑΞΟΓΗΙΝΟ ΘΕΪΚΟ. Δηλαδή είμαστε τρισδιάστατοι.
Πλάτος – μήκος – ύψος. Γέννηση – Δημιουργία – Θάνατος.
Ο Ερμής ο τρισμέγιστος ο πατέρας των σημερινών θρησκειών έζησε πολλά χρόνια.
Ενώ η φύση είναι διπολική.           Βόρειος Πόλος – Νότιος Πόλος.
Αριστερά – Δεξιά. Ότι κινείται μεταλλάσσεται.
 «Έξω απ’ τον πατέρα μου το Ναό» Μελιχείου Διός.
Πιστεύον εις έναν Θεόν – Πάντων και Αοράτον 
Είμαστε κατ’ Εικόνα και Ομοίωση Θεού . Η αμάθεια της Γνώσης Λόγων Έργων μας κάνει θνητούς. Ουκ Εστί πόνος αλλά ατέλειωτη Ζωή.
Στον άπιστο Θωμά. Κοίτα αλλά μην με ακουμπάς όπως ο Πυθαγόρας μπορούσε να είναι την ίδια στιγμή σε δέκα διαφορετικές περιοχές.
Εσύ θα είσαι η Κρύνη - Βρύση της Ζωής. Παρομοίωση χαρίζοντάς της το Λουλούδι – Κρίνος.
Το  300  π. Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος ισοπέδωσε  το κράτος της Θήβας  που είχε σαπίσει. Όσοι γλύτωσαν Παλαιστές – Παλαιστίνη. Γη της Ηλέας. Γαλιλαία – Γιλαία Λιβαδειάς.
Λόγω των πολλών τραυματισμών και του τελευταίου με καταπέλτη έσπασε η ασπίδα του και θρυμματίστηκε ο θώρακάς του που κατέληξε στο θάνατο. Για 650 χρόνια ήτο θαμμένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και λόγω της φήμης του ως απόγονος των Θέων με τη δημιουργία του Χριστιανισμού τον εξαφανίσανε.
Ήτο οραματιστής της πραγματοποίησης – της παγκοσμιοποίησης.
Σκοπός του ήτο να επισκεφτεί τα Ιμαλάια στην αόρατη πόλη των Θεών, όπως και  ο Ποσειδώνας που απουσίαζε στο Συμβούλιο της Θεάς Αθηνάς – Τροία – Οδυσσέας.
Όπως ο Ιησούς Χριστός, όπως ο Δαλάι Λάμα
Το καιρώ εκείνο Γάμος εγένετο. Ποια Εποχή; Ποια Χρονιά; Ποια Εκκλησία;
ΘΗΒΑ – ΘΗΒΑ ΘΙΒΕΤ. Μετακόμισαν και Αίγυπτο.
Ο Σολομώντας  τον είχε αναστηλώσει τον ΝΑΟ την εποχή της γέννησης του Χριστού ενώ η Σολήμων φυλή υπήρξε τριάντα χιλιάδες χρόνια πριν.
Μωυσής – Μουσέος – Μούσες 720 π.Χ. παρατσούκλι υπαρκτό πρόσωπο υποψήφιος για Φαραώ λόγω πανδημίας οικειοθελή αποχώρηση.  
Με τον αδελφό του Άρων – Άαρων που κουβαλούσε τα λεφτά και τη συνοδεία ιδιωτικό στρατό του και με τεράστιες πνευματικές γνώσεις.
Ο Δίας έστειλε του δύο αετούς του. Πήγασος  Βελεροφοτης.
Ηπει ονος Ταρσός της Κιλικίας.
Στον Οδυσσέα με τη σκέψη σου θα ταξιδεύεις…..
Στυμφαλίδες όρνιθες. Με το χτύπημα της ασπίδας του Οδυσσέα ’χασαν τη συχνότητα – επικοινωνία.
Ο Ποσειδώνας έστελνε τους Διόσκουρους να σώσει τους ναυαγούς σε χρόνο μηδέν.
Περνώντας  οι  σπαρτιάτες  την Κόρινθο  είδαν  ανάποδες  ασπίδες  να  πετούν.
Τον Ήλιο τον έφτιαξε ο Υπερίωνας.
Ένας απ’ τους γιους του Ήλιου ο Φαέθων, πιτσιρικάς πήρε το «UFO» κρυφά του πατέρα του πετώντας πολύ χαμηλά στην Αφρική κατέκαψε τους πάντες (άνθρωποι μαύροι καρκίνο του δέρματος).
Ο θείος του Δίας του έριξε κεραυνό και τον σκότωσε.
Πρώτος ο θεός Ουρανός – οντότητα ήρθε στη γη. Κίνα - Κινη
Δεύτερος – Δευκαλίων – Τρισδιάστατος – Λευκαλίων – Λευκός οντότητα, ερχόμενος από το Θεό Ήλιο.
Τον Θεό δεν μπορείς να τον κοιτάξεις με τα μάτια.
Ο Ηρακλής έζησε χιλιάδες χρόνια, οι δε κόπροι του Αυγεία είναι όπως οι κόπροι της σημερινής Ελληνικής Βουλής – Κυβερνώντας – οι οποίοι έχουν κληρονομικά σαπίσει.
Ο Χριστός – ο Μωυσής – ο Άγιος Ηλίας. Δεν πέθαναν – αναστήθηκαν
Όπως στην πυρά του Ηρακλέως – Ηρακλής στον Παρνασσό εξαϋλώθηκε.
Ο Λευκαλίων ανιψιός του Δία  μετά την καταστροφή της Γης  σε Λάρνακα στον  Παρνασσό, έφερε την γυναίκα του Πύρα, κόρη της Πανδώρας – Απόλλωνας από τον ήλιο. Υβρίδιο – Λαός – Λα – Λατομείο.  Ένας απ’ τους γιους τους. Έλλην – Ήλιος – Ήλειων.
Εις μνήμη απ’ τον πατέρα του Θεού Ήλιου.
Οι οντότητες – άγγελοι χαρακτηρίζονται από την εμφάνισή τους – συμπεριφορά τους
Εφόσον έχουν πατέρα και μάνα δεν γίνονται να είναι θεοί.
Καταστράφηκε ολοσχερώς η Γη τουλάχιστον πέντε φορές.  Τοπικές άπειρες.
Ο έτερος γιος του Δώρος – Δωριείς – Παρνασσός.
Ο Ήφαιστος έφτιαξε τον Αδάμα – Αδάμ ως πολεμιστή.
Πανδώρα – Εύα – Η Εύα. Ετεροχρονισμένα.
Οι Ρωμαίοι ήτο απομεινάρια του μεγάλου Αλεξάνδρου απόγονοι της Αρκαδίας γλιτώνοντας από μάχη με τους Αθηναίους ρωμαλέοι – Ρωμαίοι – Ρωμιοί κατοίκησαν και δημιούργησαν την Ρώμη.
Υποχρεώνανε τους Έλληνες να ονομάζονται Ρωμιοί.
Λόγω της ανόδου πνευματικής, οικονομικής πολιτιστικής της πόλης της νέας Ρώμης – Κωνσταντινούπολης συνεργαστήκαν οι Ρωμαίοι και το Βατικανό και με την αδιαφορία τους για την άλωσή τους, καταστροφή του Ελληνισμού. 
Η αναφορά ως βασιλεύουσα – μοναρχία είναι μόνο των ειδωλολατρών βαρβάρων.
Η Ελληνο – Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν σχεδόν πάντα Αυτοκράτωρ εκλεγμένου δηλαδή αυτός που κρατάει – διοικεί.
Σύμφωνα με το Ρωμαϊκό ημερολόγιο Ιανός – Ιανουάριος απόγονος – προστάτης των Ρωμαίων. Ιούλιος μήνας = Ιούλιος Καίσαρας. Αύγουστος μήνας = Αύγουστος Καίσαρας. Νοέμβριος μήνας = Νώε νοήμον νοήσει. Δεκέμβριος μήνας = 10 αριθμός. Δώδεκα μήνες = Δώδεκα Ημίθεοι – Άγγελοι – Οντότητες.
Δωδεκάθεοι Οντότητες ’ζησαν εκατομμύρια χρόνια – Αθάνατοι και συνεχίζουν να ζούνε αυτοί και οι απόγονοί τους.
Ο κατακλυσμός του Νώε – Νοήμων είναι αλήθεια, ίσως το 70.000 π.Χ. τα υπόλοιπα είναι όλα παραμύθια. Αντίγραφα Λευκαλίωνα – Απόλλωνα. Αντιγραφή Ιστορικού Λευκαλείονα Πείρα.
Δηλαδή Σάρα – Μάρα και το Κακό το Συναπάντημα των Εβραίων.
Ποσειδώνας νερό θάλασσα. Άρτεμης κυνηγιού. Δήμητρα Γεωργίας. Ήφαιστος Φωτιά  Ηφαίστεια.  Ο Ουρανός – Γη. Κρόνος – Γαία. Έτρωγε τα παιδιά του για να μην χάσει την Κυριαρχία του.
Δηλαδή Κρόνος – Χρόνος μας καταράστηκε εμάς τους ανθρώπους ως υβρίδια να ζούμε 100 χρόνια.
Τα δε παιδιά της εποχής του τα καταδίκασε να παραμένουν παιδιά αθάνατα – Κέλτες – Εξωτικά – αόρατα με μαγικές ικανότητες στα δάση και στα βουνά.
Ο Ωκεανός μόνο είχε χίλια πεντακόσια κορίτσια. 
Και πάλι ο ουρανός και η γη δηλαδή προϋπήρχαν – κατοικούσαν.
Ο Θεός Ουρανός γιορταζόταν τέλη Δεκεμβρίου.
Πιστεύω εις Έναν Θεό Πατέρα Παντοκράτορα παραμένει ίδιο.
Οι δε γιορτές του Πάσχα αλλάζουν όπως Γεώργιος – Γεωργία της κόρης της Πανδώρας – Γιορτή της Άνοιξης – Γιορτή του Απόλλωνα – Εξαπτέρυγα – του Θεού Ήλιου.
Φορούσαν μάσκες για να μπορούμε να τους βλέπουμε εμείς οι θνητοί και να προστατευόμαστε από την λάμψη τους π.χ. Ο Δίας που αναφέρεται όταν εμφανίστηκε ως Θεός στην ερωμένη του, αυτή εξαφανίστηκε – εξαϋλώθηκε. Οι Δωδεκάθεοι κατάστρεφαν, μετακινούσαν βουνά ολόκληρα ρίχνοντάς τα στους εχθρούς που κάθε πέτρα Κεραυνός κτυπούσε συγκεκριμένο κάθε Βάρβαρο Εχθρό όπως στους Δελφούς μόνο με την σκέψη.
Δώδεκα Πλανήτες, οι άλλοι τρεις καταστράφηκαν λόγω του πολέμου μεταξύ των Θεών, είτε είναι αόρατη σε μας τους θνητούς.
Σε συγκεκριμένα βουνά – Ναοί – Ακροπόλεις απαγορευόταν να πλησιάσουν οι θνητοί – άνθρωποι εκτός και ως παράλληλος κόσμος χρησιμοποιούσαν περιμετρικά φύλακες – οντότητες όπως δεινόσαυροι – πύθωνες – λύκοι.
Με την πάροδο των χρόνων αυτοί οι φύλακες – δεινόσαυροι έγιναν γήινοι τρώγοντας ακόμα και ανθρώπους και κυριαρχήσανε στη γη.
Βουνό των Σιών – Θεών. Σιού – Θεού. Τεό – Θεό. Θεά. Θεία.
Καταβύθιση Κυκλάδων 1.680 χρόνια π.Χ.
Καταστροφή της Ατλαντίδας μετά από 2.500 χρόνια ακμής, καταβυθίστηκε – νέμεση το 9.500 π.Χ. Με τον Πόλεμο των Ατλάντων που είχαν φτάσει Αίγυπτο – Ελευσίνα.
Καταβυθίστηκε Θάλασσα Σαρκασών με 20.000 στρατό Αθηναίων.
Καταστροφή της Τροίας 23.000 π.Χ. Οδυσσέας 40.000 π.Χ. υπήρξε.
Επί Ρωμαίων μόνο κατέβηκαν – κατοικούσαν στα παράλια.  Κατοικούσαν οι Έλληνες  σε οροπέδια με περιμετρικά τείχη καίγοντας το πρανές -  πλαγιές των βουνών  με αμυντικά κάθετα τείχη στα ρέματα,  κάθε βουνό και κράτος. 
Η  Ελληνική  γλώσσα, οι αριθμοί στηρίζονται στην Νοηματική   όπως  Α  σκεπή  α  σχήμα της Γης . Β. Δωμάτια σπιτιού. γ. γερό. δ. σχήμα της Γης  ε. σχηματικό  ε  έλα  Π . πόρτα Τ τάπα. Υ – ύμνος. Και τα υπόλοιπα γράμματα των λέξεων δημιουργούν προτάσεις ολοκληρωμένες π.χ. ανάστασης – αρχή – νέος, ενέργεια – αρχή, συνέχεια – συρμός – τάφος – αρχή, συνέχεια – αρχή – συρμός, συνέχεια και μετά τον τάφο.
Μ. Ν. Ε. Μηχανή Νέος Ενεργεία Νετρόνια Ηλειον. 
Αναφέρονται σε προτάσεις και τα μετέπειτα γράμματα όπως το ς μετά το τέλος της λέξη της Α-ν-ά-σ-τ-α-σ-η-ς δηλαδή σ-υ-ρ-μ-ό-ς – συνέχεια, το ύψιλον ως ύμνος προς τον ουρανό, το ρ προς τη γη, το μ ενέργεια, το ο κύκλος ζωής αρχή και το τέλος των πάντων – συρμός κ.λ.π.
Όπως και οι αριθμοί . 1 παλούκι όριο χωραφιού . 2 σχηματικό και οριζόντιο  4 και 5 σχηματικό νοηματικό ενδεικτικές πλευρές. 6 ένωση σχήμα της Γης προς το Θεό. 7 ως υπογραφή . 8 ένωση της Γης με τον ΘΕΟ Ήλιο. 9 Ένωση προσευχή στο Θεό Παράκληση για εμάς.
ΜΗΔΕΝ  σχηματικό – Ανακύκλωση.  Αρχή και το Τέλος των πάντων  σχηματικό της Γης – συνέχεια – Γέννηση – Δημιουργία – Θάνατος – Κύκλος Ζωής – Δημιουργίας.
Οι αριθμοί και ο συνδυασμός αυτών δημιουργούν λέξεις – προτάσεις π.χ. 666 που αντιστοιχεί Ξένιος, φιλοξενούμενος – Χριστός – Σταυρός που σημαίνει δεύτερος Χριστός με καλή έννοια που αυτοί θέλουν να τον σταυρώσουν πριν ακόμα δημιουργηθεί όπως τον Χριστό.
Αντίχριστοι είναι η Δημόσια Διοίκηση – Κυβερνώντες αυτοί που κυβερνούν – Μονάρχηδες – Βασιλείς – Εβραϊκή – Ιουδαϊκή Ιδεολογία – Ως Θεός τους έχουν το Εγώ και την Ύλη.
Το 70 τοις εκατό των παγκόσμιων λέξεων είναι Ελληνικές ΔΙΑΛΕΚΤΕΣ .   Όπως Άσειος – Ασία . Ροζ Ασιος – Ρωσία. Περσία – Περσέας. Ινδία – Ινε Δίας. Κίνα – Κινη Ειδειη. Αμερική – Μερική. ΜΑΝΙΤΟΥ ΜΕΝΙΤΕΙΟΣ. Χειλει – Χειλει. Μέση – Μεξη. Ναυβαχος – Ναυαγός. Σιου – Σιων Θεών Αμαζόνιος. Σκότος – Σκοτία Ιρλανδία – Ίριδα, Βρετανία – Πρετανίας, Ιαπωνία – Από Ιονία, Τίρανα – τυραννία, Φυλακές του Βυζαντίου – Πάνα – Απ’ τα Βουνά της Άρτας. Ευρεη Ευρεσιτεχνία παραποίησαν των Χριστιανισμό Ιστορία. Ισραήλ - Ισιδα Ρα Ηλειος – Ίσιδα – Λαός.
Όπως άλλος – Αλλόου, Γεια – Γες, κάρο – καρ.
Το Χριστό το σταυρώσανε διότι επέμενε γλώσσα – φυλή -  θρησκεία σε όλη τη Γη είναι Μία η Ελληνική, όλοι οι άλλοι είναι διάλεκτοι.

Σημείωση: Ο σκοπός μου είναι ανάγνωση και όχι η αποδοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου